Uhánění

Uhánění

Aby si pořád jen běžel
jako vzteklý pes

se shora tě točí svět
jak maminka když houpe své děťátko
ale tady dole se roztáčíš
až nic z toho
co tě dávno minulo
nebo co tebou právě prochází
zachytit nestačíš


Uhánění svobody
to je bída moderního světa

ani pes svůj ocas nedohoní
to dřív by pošel na úzkost
nebo dostal rozum zázrakem

Kde máš se v čase zastavit
a porozumět tomu čím ty jsi?
Sotva zvedneš to chabé tělo
zas se učíš přežívat


Na co pak člověk vzpomíná?
Na co vzpomíná vzteklý pes...
Autor Náladový básník, 21.12.2019
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Anděl, Amiradi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro*ST*ě paráda!!! moc se mi líbí!!!

22.12.2019 16:57:15 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí