Nápadníci samoty

Nápadníci samoty

Na kypré tělo Samoty
Přikládám různobarevná ticha
Jejich ledové desky
Se boří do její měkkosti

Lžíce bagru myšlenky
Se noří pod hladinu
Tříštěného ledu
Jako hlava
Žluté labuti

Pro nasycení
Znovu a znovu
Rozbíjím svůj obraz
Svoji reflexi

Ticha se rychle zanořují
Do mlčení ryb
Hrůzou němě křičí
Nechtějí být spolykána
Autor Kaj, 21.12.2019
Přečteno 186x
Tipy 4
Poslední tipující: Now, Anděl, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...

22.12.2019 16:53:58 | Anděl

Líbí se mi...

22.12.2019 16:53:51 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí