*-*Vlak...pozor jede

*-*Vlak...pozor jede

Anotace: ~~~~~~~~~

 
~Vlak asi vánoční~
~~~~~~~~~~~~~
Co to po kolejích jede?
Vy neznáte vánoční vlak
chvíli zůstal vždycky stát
rozdal dárky i cukroví
komu všemu to nepoví
ten vlak mluvit nedovede.
Proto jede,jede,jede.
Ani tolik nehoukal
koledu nám zabroukal
a z posledního vagónu
trousí sníh po perónu
přišel tam pan výpravčí
sněhuláky nám půjčí.
 
Potom z toho motoráku
z toho vánočního vlaku
pak vystoupili pošťáci
vánoce dají  práci
to museli roznést poštu
do všech možných koutů
psaníčka i pohlednice
do schránky--né do lednice
menší větší balíčky
od tety i babičky
třeba brynza ze salaše
nebo hrnec vtipné kaše
a pak knihu pohádek
co se čtou jen ve svátek.
 
Potom dárky jsme rozdali
žádné nikde nenechali
prý všichni mají všeho moc
vydrží zas do vánoc...
Příští rok,napřesrok kdo ví
poví? Nepoví?
~~~~~~~~~~~~~~

**************

Autor Květka Š., 23.12.2019
Přečteno 168x
Tipy 8
Poslední tipující: Anděl, Kett, Frr, jenommarie, šerý, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jede jede vláček, myslíme si-ale má to háček-už nám totiž ujel- ale NEBÓÓJ
vždycinky zatím přece další přijel**
Květuško, přeji Ti krásné, veskrze SVĚTLEM prostoupené Svátky****:-D*
*Frr*

23.12.2019 18:01:17 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí