Klony lásky

Klony lásky

Anotace: Based On A True Story.

Klony lásky
#nibiru #nicaragua

Jsou to jen klony lásky ve mě, odrazy v zrcadlech, záblesky a obrazy nano částic touhy a připoutanosti.
Nibiru se zastavilo v milostné rotaci přímo nad náma, přišlo z dávný minulosti, neslo otisky karmických spojení. Schovávalo se v nadcházejícím Novu a odklánělo clonu Slunce ve kterém jsi bez přestání zářila. Byla jsi víc vidět.
Konečně nastal ten správnej čas udělat s tebou fotonový fotky s maskama zvířat, s krví a spermatem, se svíčkama a se světlama, udělat tě zabalenou v bílých kožešinách.
V hlavě nosim spoustu různejch kompozic a expozic před teleobjektivem, teleskopem a radioskopem, prostě tě pořád slyšim, cejtim v sobě.
Myslim na naše bydlení, na spodní kancelář, kde bych tě mohl fotit na starý zelený sedačce, jak na ní poskakuješ jako kosmonautka ve stavu beztíže, v nulový gravitaci, jak na ní stojíš nahá a bosýma nohama se boříš do matrace.
Myslim na naší kancelář ve městě a na to, jak jsem si ještě před nastěhováním představoval, že tě tam jednou, vlastně už brzy, ošukám. Že si tam spolu zapícháme. Že tě posadim na stůl, vyhrnu ti sukni, stáhnu kalhotky a vrazim ti ho tam. Taky bych ti tam mohl udělat několik excentických fotek.
A myslim na naší psychiatrickou ambulanci odvedle, na spoustu prostoru, kde se můžeš nahá schovat, kde se můžeš ztratit, povalovat se v posteli v ložnici v kontrastu bílý deky a tvý, černýma chloupkama ozdobený prciny.
Jsou to jen klony lásky ve mě, kontrasty tvý extrémní a pudový sexuálnosti, perverznosti a brutality. Ale cítim, že jsi taky jemná a něžná holka, co se umí schoulit do náručí, co se nechá pohladit.

Možná proto to tak cítim, proto se mi líbíš a zajímáš mě.
A myslim i na ten tvůj trn z Nikaragui, kterej nosíš zabodnutej pod kůži na plosce nohy.


Thanx to Maky
Autor Marek Lučin, 23.12.2019
Přečteno 175x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí