Kamikadze svatého muže

Kamikadze svatého muže

Anotace: Based On A True Story.

Kamikadze svatého muže
#avastha

Nemám moc rád tyhle dvojsmysly, ale když jsi řekla, že si v pondělí zapícháme, rozbušilo se mi srdce. Byl jsem zaskočenej a nedokázal jsem pohotově reagovat, třeba něco v tom smyslu, jakože "Konečně" nebo "Už se těšim", taky mě to trochu vyděsilo a lekl jsem se, i když vlastně nevim proč. Přišlo mi to jako dobrej nápad a začal jsem si to představovat, jen ta vtipná odpověď mě nenapadla, a přitom to byl tak povedenej dvojsmysl a sranda, narážka na to, že spolu půjdeme v pondělí píchnout depot klientce. Ale i tak se tešim.

Mimochodem, zajímalo by mě, proč o tobě dnes Markéta řekla, že jsi kazišuk. Zrovna ty.
Nejspíš jsi jí jen v nevhodnou dobu zavolala nebo zazvonila u dveří.


Thanx to Maky (za tvojí divokost a nespoutanost)
Autor Marek Lučin, 24.12.2019
Přečteno 154x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí