Všechno kazím

Všechno kazím

Anotace: prsotě se přetvařuju jelikož chci aby mě měli radi ale teď jsem si uvědomila že už na to dál nemám že dělám strašnou chybu

Nevím jak dál, jak k přátelům se chovat mám,
neumím prostě říct, čau sbohem vám dám!
Proč? Protože jsou pro mě všechno na světě,
nedokážu vyjádřit jak moc je miluji v jedné větě.
Ani souvětí, které by bylo přes tisíce stránek,
nezachytilo by nic, ani slabý vánek.
Oni si ale myslí, že jsem někdo jiný,
vím, je to důsledek jenom mojí viny.
Hrála jsem jsi na něco čím jsem nikdy nebyla,
jenom abych se jim alespoň trošku líbila.
Chtěla bych teď vrátit čas o rok zpátky,
vyklouzla bych z něj zadními vrátky.
Utíkala bych co nejdál a co nejrychleji,
někde tam kde je nejtepleji.
Nikomu z vás bych neublížila
a své srdce nikdy nepoužila.
Autor Kopretinka, 04.03.2007
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vždycky je čas se zastavit a něco změnit... a začít být sám sebou... ;-)

04.03.2007 22:51:00 | Levandule

Utíkala bych co nejdál a co nejrychleji,
někde tam kde je nejtepleji.
Nikomu z vás bych neublížila
a své srdce nikdy nepoužila -----------------------------------tady ta část je super,zbytek tady ale to mě chytlo :)

04.03.2007 20:46:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí