párek s kytarou

párek s kytarou

bavil jsem se s jednou dámou
o zlatém řezu
ale namaloval jen
průčelí zámečku v ozdobném rámečku

jak jsem mohl vědět
co si asi myslela 
nahá žena na haluzi
když sem zaznívaly tóny písně
kterou hrál a zpíval
barokní párek s kytarou

nahá žena na haluzi
kývala nohama do rytmu
kouřila a jedla mandarinku
opodál rozjařená parta holek a kluků
a v dálce podél zlatého řezu
roztroušené kontinenty tajícího sněhu

Autor kvaj, 31.12.2019
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Polux Troy, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí