Mláďata

Mláďata

Anotace: Nějak se ve mě vynořil pocit z doby kdy jsem ještě byl vůl . . .

Pod tíhou myšlenky,
umazán od rtěnky,
procházím nad řekou,
svou cestou dalekou.

Odcházím od tebe,
v žilách mě mrazí.
Nejdu teď do nebe,
byli jsme nazí.

Pod botou utíká,
svědomí kritika.
Zůstává v zádech,
svědomí nádech.

Vylétli z hnízda,
pekelná jízda,
Teď zmoklí se vrací,
a v sobě se ztrácí.

Mláďata noci,
co hledají teplo domova,
na své sny močí,
Ohřejí se a půjdou zas od znova.
Autor petrzal, 03.01.2020
Přečteno 185x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, vlnka, Donne, šerý, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, každý se vyvíji, to patří k životu. ^ST^ ;-)

03.01.2020 21:21:06 | jenommarie

No vážeš pěkně, Povedená.

03.01.2020 11:22:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí