třeba začne sněžit

třeba začne sněžit

je mi tě líto
když čekáš na tramvaj
a chvěješ se zimou

navíc si představuji
že třeba začne sněžit
mobil ti upadne do sněžné břečky
která ti ohodí světle modrou sukni
co ti tak slušela

nebo nepřijdeš
ačkoli tu na tebe čekám
a se mnou tři hrnky od kávy

možná však přijdeš
ale já nejsem doma
protože tě odněkud vyhlížím
s očima plnýma vloček sněhu

Autor kvaj, 07.01.2020
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Dávid, Now, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí