Januárová Zuzana

Januárová Zuzana

Je január

hovná sú stále rovnaké
a ďalší rok smrdí zbytočnosťou


idem von
aj keď tam mrzne ako starý android
letiaci o stenu

možno je to tým pornom

alebo za to môže tá sviňa Zuzana
a jej ochota šľapať
aj zadarmo

...

Nepijem kávu
ani cappuccino
no rumom do mňa krváca každý pohárik
ako rozmrdaný zadok
po nálete černošských drevorubačov

áno

január začal už pred rokom
a nemá koniec

je ako predĺžený víkend
s výplachom žalúdka nad záchodom
a na dvere už búchajú ďalší ožrani
že sa im nechce iba srať

čo na tom
že snehu je stále málo
bielej je všade dosť

biele sú kosti znásilnených kuriev
zahrabaných v lese
blízko cesty

biely je chrup
letiaci zo smradľavej papule
po amatérskom zubárskom zákroku
päsťou

bielym závojom je zahalené hovno
ktoré je aspoň na jeden deň
ženou

biele sú oči mŕtvol
ktorým vykrútilo krky
sklamanie
a neboli ochotné znova ožiť
ani v januári

január je rôzny
iba nie biely a mrazivý

to len život bledne
a mrazí z blížiacej sa smrti
aj na začiatku roka

piča Zuzana stále súloží
na majstrovstvách slovenska
v rozťahovaní nôh
a nemá čas ani na prevzatie
medaile

a to je ešte len január

....

Pamätám si rok dozadu
keď január nebol tak pichľavý
a liečil

Zuzana klamala presvedčivejšie
a jebala diskrétnejšie

spoločným plánom sa na úmysloch
robili mozole
a bolo príjemné unaviť sa
peknými predstavami

no v krajine radostných
nikto ešte netušil
že na konci decembra
sa už pod oknami bude zakrádať
január
a nastolí krutovládu

Zuzane sa prestalo dariť
a klamstvá padali mimo bránu

premýšľam
či jej telo zahrabať do snehu
alebo počkať kým bude
mäkšia zem

uvidíme v januári
Autor Nervaque, 08.01.2020
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, Marten, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Som Zuzana! :-D :-D ale neberiem to osobne! :-D či mám? :-P

27.09.2021 20:21:31 | gallatea

...ó Zúzanó...;-)

08.01.2020 12:43:32 | Marten

v januári stejne ako vo februári klamstvo tej Zuzany čučí ako hovno na hoĺom konári***ST* :-D*

08.01.2020 00:33:24 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí