Rébus

Rébus

Anotace: IQ test

Z více.o řádků vypadlo .lovo
nejenom jedno, bohužel mnoho

aby to nebylo příliš fé.
.adši jsem vypustil ještě "er"

Řekni si, "já .e . tím pope.u"
Z těch .lov vem první ??????

No a že j.em to pěknej pe.
tak j.em vám umazal taky "es"

No a že nevíte co dělat dále?
Použij hlavu, p.o ???? k.ále

.eřaďte pí.mena jak mají být
vyjde vám z toho pořádná řiť

Jedinou ???? vám mile .ád ???
Přemejšlej hlupáku, po.aď .i .ám

Ono to .tejně nevíde,
Písmen je pět, chybí "E"
tak, víte už lidi, co to je?
Autor Skrat, 04.03.2007
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda,že ten rébus ještě nikdo nevyluštil ...

28.03.2007 11:15:00 | Skrat

Řešením je pouze jediné slovo ...

28.03.2007 11:15:00 | Skrat

Hezky jsi si s tím pohrál.

26.03.2007 20:08:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí