Asi láska nebo co...

Asi láska nebo co...

Anotace: ...

A kapky potu kanou z tvého čela 

na moji nahou hruď.

Mlčím, ač křičet bych tak chtěla. 

Co mi v tom brání? Asi stud...

 

Tak mlčky odevzdávám svoje tělo, 

těžké tvou láskou, někam k počátku 

všeho. Škoda je nocí, kdy se bdělo 

bez dotyků. A škoda je všech začátků 

 

které se ztratily v cizotě a strachu, 

v samotě trýznivější než je smrt.

Však co jsme - jenom zrnka prachu,

která nalezla se

pro jeden bezvýznamný mrd. 

Autor RyxiraAmyGinger, 10.01.2020
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí