Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Jen zamyšlení ne rezignace - toho bohdá nebude!!!

Přemýšlím po víně,
cesta co volíme
zda je ta správná
proč tolik strádám?

Přemýšlím se ženou
kterou mám v náručí
hádám se s ozvěnou
ať nás teď neruší.

Přemýšlím u kávy,
proč není laskavý,
proč humor krutý má,
co osudem se nazývá.

Přemýšlím však hlavu neskloním,
podívám se mu do očí,
obrněn čistým svědomím,
sílu mám co na ni nestačí.
Autor petrzal, 14.01.2020
Přečteno 197x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí