Vyprávěla mi

Vyprávěla mi

Anotace: ...

Vyprávěla mi jedna víla,
plachá a trochu stydlivá,
kdykoli jsem v tom lese byla,
v tom, kam se schovat chodívám,

vyprávěla mi roztěkaně
o kouzlech, skřítcích, o stromech,
hleděla na mě z mojí dlaně
v očích jen příběh nad příběh.

Já jí pak zase vyprávěla
o lidech, dětech, o městech.
Hodiny jsem tam proseděla
s tou vílou, lehkou jako dech.

Čeká tam na mě. Vím to, vím,
slibem jsme vázány obě dvě.
Až se tam zítra vypravím,
povím jí pohádku o sobě.
Autor SimonaKarlova, 17.01.2020
Přečteno 213x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, Vydima27, Samta, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká vílí. Líbí se mi. ^ST^ ;-)

17.01.2020 14:44:30 | jenommarie

Líbí se mi tyhle dětské rituály

17.01.2020 12:34:41 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí