Slast

Slast

Anotace: Toužím jen po klidném konci, když blouzním, blouzním, blouzním...

Životem zmámený
a smrtí znásilněn,
já válím
své horké maso
ve škarpě
u dálnice D1
směrem na Prahu

Cítím zradu
a pach dechu
ze zubaté huby
srny

Zavírám oči
a úd se mi zvedá
ke hvězdám
mrazivé zimní oblohy,
když mě
kopytem dráždí
v řitním otvoru

Má krev
štěstím chladne

Já životem zmámený
a srnou znásilněn
umírám...
Autor Elena Suchomel, 05.03.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí