Útěk

Útěk

Nohy těžknou, ruce bolí, dech již je zkrácen,
mezi zdmi paniky s bolestí uzavřen.
Zahlcen temnotou s odleskem bídy,
s bledostí ve tvaři až barvy křídy.
Přítomnost je již příliš smutná,
Volba útěku je nutná.
Snů tvých všech osud je vrah,
nutí tě polykat prach.
Navzdory životu naplněn strachem,
s hořkostí pocitu zatížen pachem.
Křik šířic se hlavou,duši víc svírá,
nemaje konce jak bezedná díra.
Tlak v žilách stoupajíc paniku dál šíří,
Jeho tempo říkajíc, vše ke dnu míří.
Úsudek z útrob se valící,
stává se timto nebezpečným.
Jak Ikaros na nebi plachtící,
s osudem zpečetěným.
Není konce všech tvých dní,
Vždyť naděje umírá poslední.
Autor Mi.ch.al, 18.01.2020
Přečteno 201x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí