*-* /no konečně/

*-* /no konečně/

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~
Ani nevím
jak se to stalo
prý se štěstí
za smutek provdalo,
štěstí,to se smálo
a smutek?
Tomu se to divné zdálo.
Tak spolu
vydaly se do světa
spletl by si je
snad jenom popleta
štěstí
i po jedné noze skáče
a smutek?
Ten z toho asi pláče.

Někdy i štěstíčku
oči slzely
to aby s tím smutkem
tak trochu držely
štěstí
však smutné nebylo
i když smutku,
by se to asi líbilo.
Smutek a štěstí
si potom řeknou...dost
a teď je s nimi
i radost
štěstí radost a smutek
žijí společně
a je jim krásně
a je jim spolu báječně...

/no konečně/

~~~~~~~

*************

Autor Květka Š., 24.01.2020
Přečteno 184x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeežiš to je super!!! ST :-))

25.01.2020 09:37:06 | Iva Husárková

Pěkně spárované úděly lidství* Jsem dílkem potěšený a užívám si*

24.01.2020 20:19:02 | šerý

Květuško trojlistek k nezaplacení, vše se má doplňovat a vyvažovat. I ten smutek zkrátka trichu vzdy bude. ^ST^
Moc hezká básnička;-)*

24.01.2020 17:15:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí