Dva dny bez jídla

Dva dny bez jídla

Anotace: Krátká báseň,netalentovaného básníka... :)

Chce to změnu...
Možná den bez alkoholu ....
Možná méně kouře do plic...
Spíš než všechno lepší nic...

Proč se tázat sama sebe ?
Proč mne venku vítr zebe ?
Proč se musí ráno vstávat ?
Abych viděl slunce západ...

Proč poznávat Tě při večeři...
Nepřišla bys jindy na kus řeči?
Třeba až najdu chuť se líbit...
Možná se pak budu lépe cítit...

Od včerejška se mi nechce jíst...
Myslím na to až budeš toto číst...
Dokud bude dáno co je psáno...
Naše těla nezestárnou...

Ukryti jsme v řádcích básně..
Bude nám zde navždy krásně...
Autor Skalka23, 24.01.2020
Přečteno 141x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi Tě zklamu "netalentovaný" básníku vidím (v tom prázdném rendlíku) talentu špetku.. co špetku... horu!!! vítej literském moři talentovaných tvorů :-))

25.01.2020 09:25:48 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí