Slzy zimní

Slzy zimní

kéž bych ti své oči nevyplakal
na tvých pažích heboučkých
jenže ty jsi jako písek na březích 
tak snadno přikrývá tě voda 
i když sladká často není
 
vědělas, že zima k nám už nechodí? 
beze sněhu křičí bolest na polích
žádné domy nejsou přikryté 
už ani stromy třpytem nestudí
 
všechno touží po přikrytí
třebaže deka studí jako sníh 
každá hruď se nahá bojí
neschovaná pod závoji
Autor Náladový básník, 26.01.2020
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Amiradi, V.N.Losinský, Anděl, Isla, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!!!

26.01.2020 21:16:00 | Anděl

S láskou to jinak hřeje,
každý víme,
že tak nejlépe je. ^ST^ ;-)

26.01.2020 18:53:34 | jenommarie

Láskou přikrýt až na kůži. Fajnová.

26.01.2020 18:34:36 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí