Černá jí sluší.

Černá jí sluší.

Anotace: Jak vlastně vypadá smrt?.... Mohla by vypadat nějak takhle.

Černá jí sluší.
Slyším ze všech stran.
Černá jí sluší.
Prozpěvují hejna vran.

Vrány nebe zastínily,
létají sem a tam.
Proč to vlastně udělali?
Já všech se ptám.

Nikdo však odpověď nezná,
i přesto, že je tak prostá.

Ptám se, stále se ptám,
pomalu se však ptát přestávám.
Začínám chápat všechny příznaky,
už vím co znamenají ty náznaky.

vrány létají rychleji,
létají tam a zpět.
Lidem co pochopily
uši trhá jejich zpěv.

Černá jí sluší.
Ale ona to neví.
Černá jí sluší.
To se brzy dozví.

Vrány se slétají stále níž,
nikdo před nimi neunikne.
Když na nebi objeví se kříž
vše okolo mně náhle utichne.

Jen vrány si dál zpívají
píseň co lidé neznají.

Černá jí sluší.
Teď už to ví.
Černá jí sluší.
To už nezmění.
Autor Falka, 05.03.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí