*-*A zase pláče

*-*A zase pláče

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Dnes každé mládě
promoklé skáče
nebe je zamračené
proto asi pláče
v louži se koupala
i ta žába malá
a potom jenom tak
v louži zakuňkala.
Nad krajinou
prý čáp si letí
louže se ~~zavlní~~
žábo jak je ti?
Loužičko mokrá
jak by mi mělo být
do trávy si skočím
já,žába skrýt.

Nad sebou louže
zobák uviděla
být jen tak potichu
to by se zastyděla
žabičce ukáže
ten dlouhý zoban
ta honem skáče
já se schovám.
Čáp letí hladový
louže se zavlní
a žába zakuňká
poděkování...

~~~~~~~~~~

.......................

Autor Květka Š., 31.01.2020
Přečteno 182x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, R.K., Psavec, jenommarie, Isla, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super

09.02.2024 15:39:49 | mkinka

Žabička maličká zakuňkala,
radoST nám kuňkáním udělala.
Žabička malá. ;-)

31.01.2020 22:41:12 | jenommarie

A zakuňká i poděkování..děkuji...

01.02.2020 16:18:20 | Květka Š.

;-)

01.02.2020 18:42:29 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí