Když přišel mor

Když přišel mor

Anotace: Když je ten Koronavirus... Už je to nějaká doba, co jsem to napsal.

-

Když přišel on, odešlo Jaro.

Když přišel on, zčernala voda.

Když přišel on, z matky se stala vdova.

Když přišel on, kvítí vadlo.

Když přišel on, chodilo se do kostela.

Když přišel on, každý byl jen člověk.

Když přišel on, těla sahala na stropy hrobek.

Když přišel on, věřilo se v Boha.

Když přišel on, odešla radost.

Když přišel on, uzavřela se sázka.

Když přišel on byly vrženy kostky.

Když přišel on, odešla láska.

Když přišel on, z přirozené smrti, stala se svatost.

Autor Wahadahaku, 01.02.2020
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Dávid, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, na koho to slovo padne...

01.02.2020 19:05:13 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí