Zhazni...

Zhazni...

Mluv ještě chvilku mluv

jen hru nahrál jsem na pásek

co v tichu se přetáčí...

Jsou to jen hlouposti

SLOVIČKA

sladké hlouposti

MLUV...mluv

Zajímáš mě...

křížovka v níž je jenom slovo

ŽÍT...

Milují 

...tak jdem

Jen.....

Zhasni...

Zhasni...

zhasni....

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.02.2020
Přečteno 167x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí