Pofoukej Slunce

Pofoukej Slunce

Anotace: ...já jsem

Pofoukej slunce, 

žár jeho zchlaď.

Foukej jen tence...

po paprsku ho hlaď.

 

Pomazli slunce,

vyšlo ti vstříc

do hříšného tance,

stačilo říct.

 

Vezmi si slunce,

v dlaních ho skryj.

Do erupce konce

ze dlaní pij.

 

Předveď se, slunce,

ukaž svou krásu.

Výbuchu braň se,

hledej v něm spásu.

 

Pohlaď ho, slunce,

po horkém těle.

Balzámu unce

zhojí ho celé.

 

Pozvi ho, slunce

do svého světa.

Neskonči v půlce,

ať štěstím létá.

 

Přilétl ke slunci, 

k jeho žáru.

Shořeli milenci

a je po páru....

Autor Martinecka23, 04.02.2020
Přečteno 160x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nestrkej prsty, kam nemáš ;) nebo ti je něco ufikne!

04.02.2020 20:53:42 | F.Jelen

upálí :-)

05.02.2020 10:48:02 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí