R.I.P. ŠÁŠA

R.I.P. ŠÁŠA

Anotace: tento příběh se stal v mé třídě a jednalo se o PLASTOVOU hlavu hračky šaška kterého jsme našly na sběru doufám že se pobavíte :)

R.I.P ŠÁŠA

 

Natka našla šášu na sběru 

tak si řekla ja si ho beru.

Zažiy jsme s ním moc krásných chvil

když zemřel to ruch byl.

 

Vojta se chtěl jen posadit

a už nic nešlo vrátit.

Všichni najednou stichli 

a uslyšely nečeho praskání velice rychlí.

 

Šášova máma se to dozvěděla přes messenger 

a měla chut´si koupit tanker.

Chvilku jen brečela a hned se smála 

šáši ducha se velice bála.

 

A tak končí náš krátký příběh

a až se bede něco plastovího zase bude tvářit škodolibě

a bude s tím nekdo v lavici sedět 

tak vám dám zase vědět.

Autor Dita Nováková, 13.02.2020
Přečteno 166x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Donne, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý.

22.03.2023 14:37:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí