Tři tečky

Tři tečky

 

 

Tři tečky
oddělené dvěma mezerami
Je to konec do ztracena
nebo snad básník oněměl

Tři tečky
čtu je z výhradami
na ztracený čas
co někam odletěl

Tři tečky
básnické tetování
co nebolí
ale jde těžko smýt
S pocitem
že s těmi mezerami
verš správný rytmus chyt

Však stálo to hodně sil
cítí se unavený
tři tečky
a příběh se naplnil...

Autor Timy1123, 14.02.2020
Přečteno 234x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Frr, BaZiNgA, Vydima27, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí