Nechej mi, prosím, dneska svítit

Nechej mi, prosím, dneska svítit

Anotace: Za noci ve tmu všichni splynem.

Nechej mi, prosím, dneska svítit,
já se tmy bojím víc jak stínů,
světlem ty stíny zaženeš
a ve tmě za ně cítíš vinu.

Nechej má světla, prosím, žít,
neber jim dech tím černým dýmem,
za světla dá se vždycky skrýt
za noci ve tmu všichni splynem.
Autor Aaliyan, 16.02.2020
Přečteno 222x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, praetorian, BaZiNgA, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí