Mazlení

Mazlení

Prstem ti píšu,
vzkaz horký na kůži.
Dám barvu líčkům,
červenou po růžích.

Rýmy skládám,
z tvého těla,
vstřícnost žádám,
buď má celá.

Nech mě číst,
v gestech tvých,
touhu jíst,
a pít smích.

Utonout ve vlnách,
touhy mé neklidné,
být oběť ve střílnách,
bytostí průsvitné.
Autor petrzal, 17.02.2020
Přečteno 194x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Unášen a ztracen. V osidlech krásné růžové lásky.

17.02.2020 11:25:15 | šerý

Jé, má hodně blízká p.o.e.z.i.e. krása;-) ^ST^

17.02.2020 08:37:07 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí