Jsi pohádka,co...

Jsi pohádka,co...

Anotace: ...co pohádkou již není...pohádka už prostě ipravdu není to co bývala:(

Jsi pohádka,co spletla si děj,
jen pane Osude,klidně se směj.

Zlo nad dobrem vyhrává,
snad samo Štěstí mu pomáhá.

Jak najde princezna svého rytíře?
Kde budou strašit strašidla z vykíře?

Jsi pohádka,co překročila sedmero hor,
Honza již na konci světa je skor.

Nenávist v království převzala vládu,
vlk neublíží ovčímu stádu.

Andělé běhají zmateně po zemi,
čert lstivě v patách jde mi.

Jsi pohádka,co sama sebou již není,
kdo mi pomůže,ráz Ti změní?
Autor Haydée, 05.03.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví...

13.07.2007 19:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí