Náš unavenej svět

Náš unavenej svět

Anotace: ***

Bílým šátkem mává, kdo se loučí
a furt se něco končí
a nic nezačíná…
Tak se ptám, co se to děje?
Kam ten náš zkurvenej svět spěje?

Samý války, nenávist a zloba,
jak krutá je tahle doba…
Co se to kurva děje?
Kam ten náš unavenej svět spěje?
Sakra lidi dělejte s tim něco!

Vždyť každou chvíli umírá hlady malý děcko,
protože máma mu nemá co do pusy dát…
A vám je to snad jedno všecko
Kurva,děti si maj hrát
a ne hladem umírat!

Bílým šátkem mává, kdo se loučí…
A furt se něco končí
a nic nezačíná…
Co se to tady kurva děje?
Náš svět snad není bez naděje…

A nebo je?
Autor colorka, 05.03.2007
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: MiaaWei
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Burcující!

20.08.2007 22:56:00 | Bíša

to je moc dobré..ale bohužel podle pravdy

18.04.2007 21:41:00 | deif

Vím, žes chtěl šokovat ale s těma šokujícíma slovama je lepší šetřit. Mrkni na moji Prostitutku. Měj se.

27.03.2007 23:12:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí