Životom s radosťou

Životom s radosťou

Anotace: pre potešenie duše...

Skús sa schuti smiať,
blázniť sa a hrať,
veď život je slastný,
plný krásnych básní.

Každý deň radostných zrniečok pár
rozsýpa z náruče náš dobrý Pán.
Nebráň sa srdečných bozkov a objatí,
aj pochmúrny deň sa na dobrý obráti.

Úsmev je dar,
tak si ho chráň,
netráp sa pre zlosti,
oddaj sa radosti.

Aj zblúdilý tieň
nájde nádej v tej
tváričke láskavej,
náručí tíšivej.

V každom okamihu viď nádej na zmenu,
nemaj už zbytočne hlavičku zmorenú.
Problémy neskrývaj, ale ich rieš,
s pokojom na srdci riešenie zrieš.

Ten úžas života skrýva náš Pán,
na cestách túlavých javí ho nám.
Držme ho s žiarivým úsmevom za ruku,
pri ňom je každučké semienko v rozpuku.
Autor frores, 05.03.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem trochu ujetá na slovenštinu, tak by se mi to asi líbilo, i kdyby to bylo horší. Ale tohle mi připadá dobrý, pěkný, sluníčkový.

05.03.2007 17:56:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí