Stálo to za to

Stálo to za to

Anotace: Anebo ne...?

Sbírka: Omyl číslo 3

Slepené vlasy horečkou, slzami
Napuchlé oči nevyspáním, steskem
Žaludek podrážděný litry kávy
Další stovky cigaret
Nepřeberné množství energetických drinků
A únava nemizí
Jako by za to nemohl nedostatek spánku
Ale ta čerň a prázdnota všude kolem
Rozprostírá se kolem mých mozkových buněk
Kolem mého propoceného těla
Takhle jsem to nechtěla
Ale kdybych si měla vybrat znovu
Šla bych do toho se stejným přesvědčením
Stálo to za to

Přes všechnu svou nenávist donesl mi orchidej
Omluva za mou vlastní nevěru?
Nemohu se mu podívat do očí
Ale nepřiznám nic
Jsem černá a prázdná jako všechno kolem
Nemocná, podrážděná, přepracovaná
Nemohu, nejde to zastavit
Chtěla bych vypnout, zmizet, odejít
Vrátit čas zpátky k tobě
Jen vzpomínky na ten víkend drží mě při životě
Stálo to za to

Miloval se se mnou přes můj odpor
Čas vrátil se do zajetých kolejí
Nemoc je pryč, v práci téměř klid
Čas vzpomínat, přemýšlet, útočit
Ale ty na mé útoky nezabíráš
Najednou pro tebe neexistuji
Zavíráš dveře, do kterých jsem chtěla vstoupit
Dveře, za kterými se krčila má naděje
To, co pro mě znamenalo tolik
Pro tebe neznamenalo vůbec nic
Vrháš mě do vší té černi a prázdnoty
Do jeho chladných bezcitných dlaní
Přes to všechno děkuji ti za těch pár chvil štěstí
Stálo to za to
Autor unstoppable, 05.03.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... píšeš s velkým citovým rozpoložením ... dík

22.03.2007 10:56:00 | Marcella

kde si byla tak dlouho:-)

05.03.2007 19:37:00 | jedam

vždycky přece každý zážitek stojí za to...jinak děkuju:-)

05.03.2007 18:12:00 | Katka Z

někdy i pár chvil stačí,co? pár chvil, které jsou důležitější než okolní svět...důležitější než roky života...jen ty a pocity...
opravdu moc hezky napsané...

05.03.2007 17:26:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí