Divoké jaro

Divoké jaro

Za okny vyhlížím
Nespoutané jaro
Ze záňadří rostlin
Vyrůstají květy

Svit zkrápí krajinu
Zaplněnou zkřehlými lidmi
Zlákanými iluzí
Tepla

Čas zaplněný
Sazenicemi zákazů
Zahradník je překračuje
S konví v ruce

Přesazuje zákazy
Do mého ledví
Mé vnitřnosti
Chutnají jejich plody

Bujará recepce
Ostří ukrajuje
Dlouhou bagetu smíchu
K přikusování

Štamprlata zásad
Postupně ubývají
Noc odkládá šaty
Ukazuje tetování hvězd

Ráda by
Počala úsměv
Ale kocovina antikoncepce
Jen tak nevyprchá

Nechám se měřit
Krejčovským metrem
Nechávám si od ní brát
Míry na rubáš
Autor Kaj, 21.02.2020
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Akrij8
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voní to trošku divoce, ale jaro má vonět. ^ST^ Pěkná ;-)

22.02.2020 20:10:55 | jenommarie

Díky Marie, zdárný nový týden.

24.02.2020 09:01:15 | Kaj

Děkuji i tobě pohodu a úsměv přeji;-)

24.02.2020 09:03:13 | jenommarie

Některé výtečné obraty a kreativnost nechybí. Pěkná, pěkná*

21.02.2020 18:48:20 | šerý

Milý Šerý, díky, pěkný zbytek víkendu

22.02.2020 19:58:10 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí