Kódovaný odkaz mafie

Kódovaný odkaz mafie

Anotace: Dnes dávajú dupľované porcie

Keď milenci idú večer do kina
práve v telke detektívka začína
Za najbližším rohom
je posledné zbohom
Zastrelili majiteľa kasína

Kódovaný odkaz je znak mafie
dnes dávajú dupľované porcie
Na múre je nápis
dnes vraždíme grátis
Tipuje sa kto to možno prežije

Strieľa sa vždy bez vizitky
bez súhlasu poroty
na hrobe sú čerstvé kytky
kúzlo večnej samoty

Večer idú ostrí chlapci z kasína
vraždou šéfa sa to iba začína
chlapci z mokrej štvrte
povahy sú kruté
Nikto sa im nechce dostať do mlyna

Kódovaný odkaz je znak mafie
dnes dávajú dupľované porcie
Na stene je nápis
dnes vraždíme grátis
Šťastný je ten kto to šťastne prežije

Ťažký život v bratislavskej štvrti
kto sem večer zájde ten je synom smrti
Autor Luboško, 05.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný,ale je trochu slabší než ty ostatní...

05.03.2007 18:16:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí