Pochyby

Pochyby

Po cestách toulám se
životem ve hvězdách,
býval jsem šimpanzem,
s zálibou v nevěstách.

Teď zase nemůžu spát,
vítr mi v mysli spílá,
sebe jsem musel se vzdát,
vzpomínky jsou jen díra.

Hledám své místo,
svou niku kde smysl budu mít,
v souladu a v hlavě čisto,
bez pochyb moci znovu žít.

Snad je to jenom přeháňka,
co bortí mé naskládané kamení,
slzy rozmazleného mamánka,
schované v rezavém brnění.
Autor petrzal, 24.02.2020
Přečteno 203x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., jenommarie, šerý, Donne, Frr, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeháňky bývají,
když myšlenky se rovnají,
už mraky odchazí,
stále je pro co žít. ;-) ^ST^

24.02.2020 12:36:48 | jenommarie

V ý b o r n ě Petrzale! Líbí se mi*

24.02.2020 12:24:43 | šerý

Rozhodla poslední sloka, to ale neznamená, že ostatní nejsou dobré.

24.02.2020 10:59:57 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí