Nemocná duše

Nemocná duše

Anotace: Když člověk neví, jak dál...

Nemocná duše

Plné míru je krásné nebe,
duše tvá se vznáší.
Zima pozemská nezebe,
není důležité stáří.

Plno snů ve snáři,
všude samý andělé.
Dny ubíhají v kalendáři,
já jsem mrtvý přátelé.

Pozemská tíže,
srdce mé už nebije.
Mraky jako mříže,
to mou duši zabije.

Zabilo ji dočista,
to utrpení velké.
Ve vzduchu vznášet se čista,
jako pírko hebké.
Mrtvá duše má...
Autor Niviat, 05.03.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí