Ranní předsevzetí

Ranní předsevzetí

Slepené oči
ospale čučí,
na ty tvé zavřené,
tajemství co mít můžeme.

Není v tom nic,
snad mohlo by být víc.
Jen dva světy vedle sebe,
v ranní čas co tolik zebe.

Ticho hltá každý zvuk,
než zvrátí jej,
s důrazem na přízvuk.
Jak bublina co myšlenky odráží,
chvíle které si člověk neváží.

Od teď už bude všechno jiné,
slíbím své duši stinné.
Věřím, než svá přání zlámu,
sám si zas budu kopat jámu.
Autor petrzal, 26.02.2020
Přečteno 174x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať zmizí brzy to období stínů,
dlouho to ničí a duše nemá klidu.;-)* :-(

26.02.2020 08:19:43 | jenommarie

Jj většinou po zimě jaro přijde ;-)

26.02.2020 08:31:24 | petrzal

Už aby bylo to jaro:-D ;-)

26.02.2020 08:36:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí