*-* Uvařím kávu nebo čaj

*-* Uvařím kávu nebo čaj

Anotace: -------------

~☺~
 
Stačí na dveře zaklepat
a slyšet ta slova
...račte dál...
vejdu,
dobrý den pozdravím
a zeptám se
...neruším?... 
Ne,jsem moc rád
že se můžu na někoho smát
a že i moje slova
bude někdo a snad i rád
poslouchat.
 
Uvařím kávu nebo čaj 
na co máte chuť,povězte mi
...a já odpovím...
děkuji vám 
já si třeba kávu dám
za chvíli přede mnou káva voní
v krásném šálku
z porcelánu
v cukřence cukr a kleštičky
na ty bílé kostičky
...smůla...
ani je nezkusím
já sladkou kávu nemusím.
 
A potom
si spolu popovídáme
o všem co známe i neznáme
odpoledne uteklo
ani nevím jak
a já pak budu ráda každý den
na toho milého hostitele
vzpomínat.
Že někdy i stačí
na dveře ťuk,ťuk zaklepat.

¨¨¨¨(:-)¨¨¨¨

---------------------

Autor Květka Š., 02.03.2020
Přečteno 194x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Dobrodějka, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň, přišla bych na kávu (též bez cukru) ♥ /ST/

03.03.2020 08:15:05 | Dobrodějka

Tak čekám...3x zaťukej.

05.03.2020 16:43:19 | Květka Š.

Klidně u mě můžeš, bylo by to prima. "ST" :-)* pěkná Květko

02.03.2020 21:11:48 | jenommarie

A to já moc děkuji...přijdu ráda.K.

05.03.2020 16:45:15 | Květka Š.

Jeje něco bych i upekla, však se to sluší.:-)** ;-)

05.03.2020 17:41:23 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí