Pokoušení

Pokoušení

Opilý životem,
skrz den se potácím.
Sny v klidu za plotem,
však kontakt neztrácím.

Namotán soukolím,
nejsem se domnívám.
Jen občas povolím,
svou slabost neskrývám.

Rád zvládal bych odolat,
vnadám co život nabízí.
Jsem ale chlap akorát,
mám ego co nemizí.
Autor petrzal, 04.03.2020
Přečteno 181x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Donne, šerý, praetorian, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, odolat pokušení je dobré, ale podlehnout mu také nemusí být někdy špatné.

04.03.2020 18:00:08 | Donne

Skvěle vázaná. Podařená*

04.03.2020 11:03:05 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí