*-*Pohlazení

*-*Pohlazení

Anotace: ~~~~(°;°)~~~

~~~~~~~~
Jarní vánek vlasy pohladí
trochu se zamračí,to nevadí,
zatím z toho mraku nezaprší
poupata na stromě to potěší. 
Ten mrak si odplul po obloze
slunce se usměje,zas je blaze
poupata v květy se rozvinou
a pilné včelky je neminou.
 
Seberou každý prášek pylu
potom s ním zaletí do úlů
včely si zaslouží pohlazení
a včelař? Medové políbení.
Odkvetly kočičky docela brzy
to však nikoho vážně nemrzí,
jarní počasí to se moc snaží
co březen rozvařil duben dovaří.
 
I když nás zima chce postrašit
a bílým sněhem prý poprášit
k nám se práší písek ze Sahary 
a to je fakt,nedělám si fóry.
Milá zimo,letos jsi to prošvihla
já jsem ani sněhuláka nestihla,
klidně se ztratíš,okem nemrkneš
na tu příští zimu sílu nabereš.
 
No,asi ti dáme tulipán chceš…
a třeba na to bílé
příště nezapomeneš
 
~~~~~~~~~~~~~~
***********
 
Autor Květka Š., 04.03.2020
Přečteno 180x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně mě pohladila, děkuji Květuško milá. ;-) "ST"

04.03.2020 16:25:53 | jenommarie

:-)...to jsem moc ráda a děkuji za návštěvu.K.

05.03.2020 16:40:51 | Květka Š.

;-) Já k tobě moc ráda.

05.03.2020 17:40:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí