Zívání

Zívání

Do dlouhého zívání
padá moje trvání
 
na tu chvíli
uši kvílí
z šumu úzkostlivé síly
 
proč běží čas
i při setkání očních řas?
 
proč do jícnu
temnota cílí?
člověk řekl by
že už jsme v cíli
 
ne, ještě žít
žít zívání
oči zavřít
a ve stáří se probudit
Autor Náladový básník, 04.03.2020
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí