Nález

Nález

Neposedné vlnky tříští,
měsíce zář na puntíky.
Po hladině jak v bludišti,
světla hledaj společníky.

Jako já jsem světem bloudil,
roztříštěný, neklidný.
Kde kdo plival, nebo soudil,
života styl ošidný.

Pak jsem veplul do laguny,
kde světlo hřeje na duši.
Utichly myšlenek tajfuny,
bouře moje se utiší.

Jako ráno slunce najde nebe,
já našel klíček k tobě,
Odemknul srdce jsem co tepe,
a našel lásku v sobě.
Autor petrzal, 13.03.2020
Přečteno 159x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, šerý, BaZiNgA, jenommarie, Dobrodějka, kdotoví
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, opět upřímná slovíčka. ;-)

13.03.2020 07:07:42 | jenommarie

Hezká... :-)

13.03.2020 06:45:26 | Dobrodějka

Je příjemné po rozbouřeném ránu vplouti do laguny ve tvé básni

13.03.2020 06:26:50 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí