Geneze zla

Geneze zla

V tabulce okna se objeví,
mrazivá znamení,
výhled nám pozmění,
svět lepší snad vyjeví.

Sny o krysách mezi beránky,
bahno na čistém rouše,
hmyz do krve nás kouše,
andělé milují svoje hádanky.

Zdálo se že jaro padá na naše hlavy,
vzkvétala příroda i duše,
plynulo vše krásně a jednoduše.
však z duší nám vytratilo se zdraví.

Národ je strachem rozeklán,
intriky čistotu dusí,
jaro se zase ruší,
strom života hnusem osekán.
Autor petrzal, 23.03.2020
Přečteno 154x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ne...rostou nové lístky a věřit v to lepší, neprestat. ;-)

23.03.2020 08:27:23 | jenommarie

Slunce vychází a hřeje na duši :-)

23.03.2020 08:57:03 | petrzal

;-) jj a bude hřát i víc zas.

23.03.2020 09:26:49 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí