Dvě dámy v kameni

Dvě dámy v kameni

Anotace: Báseň se vylíhla při pozorování krásných kamenných dam.

Dvě krásky co uvízly v kameni a čase v pilném rozhovoru o dění světa....

Každá z nich ví své....

Každá z nich viděla osudy a války...tolik nadějí...

kolik víry v lepší svět....

stále dokola...

jen jiné kulisy...jiná móda...

jsou lidi,

kteří s láskou pracují a postoupí na další úroveň...

a pak ti poslušní co čekají...čekají věky...

Ony znají, jak se to dělá...v Tichu lásku rozdávat....

či křičet..a ukazovat prstem na viníka, kde není...

Teď...Teď...Teď se celý Svět mění...♥
Autor Lady L, 27.03.2020
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: danielsoft, mkinka, Laika, jenommarie, Frr, Now, Sarimace
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

včera i dneska stále ta samá píseň :)

20.08.2022 00:10:22 | danielsoft

Hezká, škoda že u toho není fotka těch soch, podtrhlo by to komplet báseň. ;-)

27.03.2020 19:47:31 | jenommarie

Mám dané na facebooku ♥ Ladislava Lopraisová

28.03.2020 23:20:17 | Lady L

Kouknu se, děkuji;-)

28.03.2020 23:59:21 | jenommarie

Velmi pěkné, takové prosté, elegantní a jemné

27.03.2020 14:17:44 | Sarimace

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí