tak snad

tak snad

dny kapou jak slzy vodních hodin
někteří bojují
až jim proudy potu máčí tváře
ostatní čekají
co bude a mohou se proletět
zdevastovanými plícemi
jako vesmírem
a jako v psychedelickém snu
sledovat exponenciální křivky
v přímém přenosu
a počty
jak stoupají

pokud se lidské osudy
mění na statistické údaje
je zlá doba
bůh však teprve zemře na kříži
vstane z mrtvých a vstoupí na nebe
abychom v něj mohli uvěřit
a žít pak věčně

to by mi tak scházelo
řekl jsem si a koupil nůž
jen kvůli gastronomii
když vrhat kudlu do nebe je marné
závodí se ještě v dobývání kosmu
jako kdysi?
dnes už se jen ve všem spolupracuje
tak snad
a prachy
které dojdou
jako vždycky hýbou světem
tak snad

 

Autor kvaj, 27.03.2020
Přečteno 165x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Now
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí