Proberte se

Proberte se

Anotace: není třeba chovat se jak sprosté slovo jen pro to, že se tak chovají jiní.

Když na nebi perou se,
andělé s horkou nemocí,
radost nejistá na římse,
marně volá je k pomoci.

Krůpěje potu a krve,
namísto zlata k zemi padají.
Není nic jak bylo dříve,
jak dědové příběhy říkají.

Zlámaná křídla nenesou,
nikoho pro naši spásu.
Ztrácejí sílu nebeskou,
ztrácejí svoji krásu.

Bez vzoru ne zemi jsou vlci,
v bahně hledají svoje místo.
Není to co já chci,
není tu v duši čisto.

Zvládněme sami sebe hýčkat,
mít rádi sebe i svou zem.
Zbavit se hladových klíšťat,
moci tu být zas s úsměvem.
Autor petrzal, 31.03.2020
Přečteno 156x
Tipy 8
Poslední tipující: Guldrun, Vydima27, vlnka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásne.:)

31.03.2020 22:58:38 | Guldrun

Hezky napsané a jasně, že to ZVLÁDNEME! ;-) "ST"

31.03.2020 10:12:21 | jenommarie

Zvládneme to! ;-)

31.03.2020 07:59:25 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí