Jedno léto

Jedno léto

jedno léto 
najdu pro tebe slunečnici
co opravdu od slunce svítí 
když ve tmě spí ostatní kvítí
a lidi s ní sny sní 
 
s touhle slunečnicí 
uvidíš tenhle svět 
víc než léta bez ní
kdy neznala si člověka 
co našel by ji pro tebe 
vždyť takových moc není
 
a až přestane svítit
protože zajde slunce denní
vrátíme se zpátky domů
a opláčeme její tlení
 
já pak opustím tě na čas zase
a jedno léto
najdu ti mák vlčí
co při úplňku nahlas vyje
když obejmu tě v náručí
Autor Náladový básník, 04.04.2020
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Dobrodějka, jenommarie, Amiradi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)

04.04.2020 18:39:00 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí