Slunečný den

Slunečný den

Anotace: Celý den jsem sledovala oblohu a celý den jsem psala básňičku:-)

Slunce zalije moji tvář,
Paprsek mě zlehounka probouzí
To že ven nesmím mě zamrzí
Mám pocit že mám svatozář

Lehounký krůček udělám
Z postele slunce mě vyhnalo
Srdce žalem plakat přestalo
Novou šanci na štěstí mám

Staré šrámy ze srdce mizí
Jemná hudba zdály se line
Proud hezkých myšlenek plyne
Mé bolesti jsou velikosti hmyzí

Nové roční období přichází
A s ním láska čerstvá
Kterou mé srdce hledá
Radost slunce lidstvo nachází

Celý den k oknu pohled stáčím
Dnes všem úsměv bych dala
Jen kdybych ven jít mohla
Duchem v parku pomalu kráčím

Ptá se mě mladší sestra
Jakou má dnes barvu nebe?
Barev mnoho tam je vedle sebe
Slunci pomalu krátí se cesta

Ohnivá koule zazáří naposled
Někdo rozsypal listy růží na oblohu
I jejich barvám rychle podlehnu
Už končí ptáci denní let

Na nebe měsíc vplouvá
Tma pohltila teplé barvy
Srdce říká:,,slunce je tady“
Radost ve mně zůstává
Autor Veliký úsměv, 06.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí