Jsem

Jsem

Anotace: Kdo má pořád vymýšlet ty anotace?

Jsem ztělesněním snů všech dětí
A nočních můr dospělých
Jsem čarodějka na koštěti
Vzduchem zní můj křivý smích

Jsem vratiprst na tkáni světa
Jsem usmířený jalovec
Jsem předposlední tvoje věta
Ač staronová, jenom věc
Autor Jenne, 06.03.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.. moc se mi líbí jak píšeš =)

06.03.2007 21:03:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí