Tajemství

Tajemství

Sladím si nový den,
myšlenkou Beruško na Tebe.
Jediná ze všech jsi žen,
jejíž tvář andělé kreslí na nebe.

Na špičce nosu máš,
zbytek polibku z večera.
Ať co chceš dneska uděláš,
úsměv na rty mě zaselas.

Zlatem teplo na zem padá,
z paprsků záře andělů.
Seznam mají všeho co bys ráda,
hlazením získalas důvěru.

Smích v očích které mluví,
bez šumu rtů peřejí.
Nikdo nezná obsah té rozmluvy,
jež skýtá krásnou naději.
Autor petrzal, 20.04.2020
Přečteno 210x
Tipy 7
Poslední tipující: Henry Canas, jenommarie, šerý, praetorian, Roser, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná a laskyplnná, jako vždy;-)

20.04.2020 14:48:11 | jenommarie

Symptomy lásky, sakum prásk!

20.04.2020 14:37:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí